Γιουλ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για μια τέλεια σεζόν»

Γιουλ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για μια τέλεια σεζόν»

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για τη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον παίκτη της Ρεάλ να τονίζει πως δε θα είναι τέλεια η σεζόν ακόμα και αν κατακτήσουν την κούπα.

Την Τετάρτη (17/6) οι ισπανικές ομάδες επιστρέφουν στα παρκέ του ACB, με τις 12 ομάδες να βρίσκονται ήδη στην Βαλένθια για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Ισπανό παίκτη να χαρακτηρίζει μοναδική την τελική φάση που έχουν μπροστά τους. Παράλληλα, δήλωσε κανείς δεν σκέφτεται τι θα γίνει αν φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

«Είχαμε μια καλή σεζόν. Πήραμε το Super Cup και το Copa Del Rey, παίζαμε με αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης τώρα. Είναι μια μοναδική τελική φάση αυτή που έχουμε μπροστά μας. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ και στόχος μας είναι να φτάσουμε στα κρίσιμα παιχνίδια και να είμαστε όλοι σε φόρμα. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πώς θα παρουσιαστούν οι υπόλοιπες ομάδες.

Με τη δεδομένη κατάσταση κανείς δεν σκέφτεται τι θα συμβεί αν πάρουμε τον τίτλο. Η Euroleague ακυρώθηκε, όπως και άλλα πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μια τέλεια σεζόν ή για μία δίχως κούπες. Έχουν συμβεί πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ