Καμπάτσο: «Το μυαλό μου είναι στην κατάκτηση του τίτλου» (vid)

Καμπάτσο: «Το μυαλό μου είναι στην κατάκτηση του τίτλου» (vid)

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για το μοναδικό θέμα που σκέφτεται αυτή τη στιγμή και δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου.

Μόνο το πρωτάθλημα και την κούπα σκέφτεται ο Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντινός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βάζει σε προτεραιότητα το μέλλον του και αυτή τη στιγμή, το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να οδηγήσει τους Μαδριλένους στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου.

Παράλληλα, μίλησε και για την επικείμενη αναμέτρηση με την Βαλένθια και την συγκέντρωση που καλείται να δείξει η ομάδα του.

«Νιώθω υπέροχα εδώ. Έπαιξα το 250ό ματς με τη φανέλα της Ρεάλ και πάντα νιώθω σεβασμό για τον σύλλογο. Αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. Τώρα, το μυαλό μου είναι στο πως θα κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο. Έχω βελτιωθεί από τη στιγμή που ήρθα στη Ρεάλ, όπου πρέπει να δίνεις πάντα το 100%», είπε αρχικά ο Καμπάτσο.

«Κάναμε πολλά λάθη κόντρα στην Μπούργος. Πολλά σουτ υπό πίεση, παίξαμε κακή άμυνα και τους επιτρέψαμε να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και η Μπούργος μας τιμώρησε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Για νικήσεις μια ομάδα σαν τη Βαλένθια, πρέπει να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και καλύτεροι στην επίθεση. Νομίζω ότι η Βαλένθια είναι μια ομάδα που παίρνει ώθηση από τους φιλάθλους της, ωστόσο τώρα που το γήπεδο θα είναι άδειο, θα είναι ακόμα πιο ισορροπημένο το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ