Μένει μέχρι να φύγει από την Γκραν Κανάρια ο Κατσικάρης

Μένει μέχρι να φύγει από την Γκραν Κανάρια ο Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης πρόκειται να αποχωρήσει από την Γκραν Κανάρια, μετά από τη χθεσινή ήττα από την Σαραγόσα.

Η Γκραν Κανάρια γνώρισε, χθες το απόγευμα, την ήττα από την αδιάφορη, βαθμολογικά, Σαραγόσα, γεγονός που οδηγεί τον Φώτη Κατσικάρη στην αποχώρηση από την ομάδα.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η διοίκηση των «νησιωτών» ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στα εναπομείναντα φετινά παιχνίδια της, όχι, όμως, και την επόμενη σεζόν.

Ο Κατσικάρης δεν μπόρεσε να δεχθεί εύκολα αυτή την απόφαση και δήλωσε: «Φυσικά δεν το περίμενα, ήταν κάτι άδικο και χωρίς λογική. Λίγες ώρες μετά από μια άσχημη ήττα θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε την ομάδα πριν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν. Μια τέτοια κίνηση μόνο έναν σκοπό μπορεί να έχει, να πλήξει το επαγγελματικό μου προφίλ. Αλλά δεν θα τους περάσει. Παρά τη δυσαρέσκειά μου θα εστιάσω στη δουλειά μου και την προετοιμασία του αγώνα της Παρασκευής με τη Βαλένθια. Όποια σχέδια και αν έχει η διοίκηση για μένα, δεν έχει λογική να μου τα λένε τώρα. Με πλήγωσε η στάση τους, αλλά δεν θα την αφήσω να με επηρεάσει».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος για επέκταση για δεύτερο χρόνο αν ήμασταν στην οκτάδα. Όταν σταμάτησε λόγω της πανδημίας το πρωτάθλημα ήμασταν στο 11-11, αλλά χρωστούσαμε ένα ματς και αν το παίρναμε η έβδομη θέση ήταν στις 12 νίκες. Επίσης τώρα στην τελική φάση μπορούμε να πάμε ακόμη και στα ημιτελικά. Άρα δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να λυθεί το συμβόλαιό μου και πόσο μάλλον να μου το πουν τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ