Ντέρμπι Κάουντι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Ντέρμπι Κάουντι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Σοκ στο 97' για τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Ντέρμπι Κάουντι να την ισοφαρίζει στην εκπνοή του αγώνα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κρατούσε μέχρι και την τελευταία φάση του αγώνα τη νίκη κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι, ωστόσο σε μία στιγμή διαρκείας και αδράνειας της άμυνας του Λαρουσί, δέχτηκε γκολ και έφυγε με τον βαθμό από το «Πράιντ Παρκ».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τη συμπλήρωση δώδεκα λεπτών αγώνα. Ο Τζο Λόλεϊ πήρε τη μπάλα και με ωραίο σουτ με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα του Χάμερ. Όλα έδειχναν πως δύσκολα θα αλλάξει τροπή το παιχνίδι, όμως στα τελευταία λεπτά έγινε… ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ο Κρις Μάρτιν την ύστατη στιγμή, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Νότιγχαμ και ισοφάρισε σε 1-1, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες των φιλοξενούμενων για την ένταξή τους στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον, η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει στη τέταρτη θέση με 68 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ντέρμπι μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση πλέι οφ με 61, όσους έχει και η έκτη του πίνακα της Τσάμπιονσιπ, Κάρντιφ.

Ντέρμπι Κάουντι: Χάμερ, Μπογκλ, Έβανς, Κλαρκ, Φόρσιθ(Λόουι 81′), Ρούνεϊ, Μπερντ(Γουιτάκερ 89′), Χολμς(Ζόσεφζουν 66′), Σίμπλεϊ(Σίνι 82′), Νάιτ(Γουόγκομ 66′), Μάρτιν

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σάμπα, Κας, Φιγκεϊρεντο, Γουόραλ, Ριμπέιρο, Γουότσον, Γέιτς, Σο(Τιάγκο Σίλβα 60′), Λόλεϊ(Ντιακαμπί 77′), Ντα Κόστα(Αμεόμπι 59′), Γκράμπαν(Μάιτεν 90′)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ