Νέος προπονητής της Παρτιζάν ο Στσεπάνοβιτς (pic)

Νέος προπονητής της Παρτιζάν ο Στσεπάνοβιτς (pic)

Ο 44χρονος Μαυροβούνιος «αναβαθμίστηκε» από τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Αντρέα Τρινκέρι.

Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Παρτιζάν.

Ο 44χρονος Μαυροβούνιος «αναβαθμίστηκε» από τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Αντρέα Τρινκέρι στην τεχνική ηγεσία, και η… προαγωγή του ανακοινώθηκε σήμερα (9/7).

Ο Στσεπάνοβιτς, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο, ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα τα «ηνία» της Μπούντουτσνοστ, ενώ διετέλεσε και αθλητικός διευθυντής της Μπάμπεργκ, προτού αναλάβει βοηθός προπονητή στην Παρτιζάν πριν από την έναρξη της σεζόν 2018-19.

Από αυτό το πόστο βοήθησε την Παρτιζάν να στεφθεί κυπελλούχος Σερβίας το 2019 και το 2020, αλλά και να φτάσει πέρυσι στα πλέι οφ του EuroCup με πλεονέκτημα έδρας, προτού διακοπεί η διοργάνωση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στσεπάνοβιτς έχει προσφέρει και ως παίκτης στην Παρτιζάν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε δύο θητείες μέσα στο διάστημα 2001-04. Τότε βοήθησε την ομάδα του Βελιγραδίου να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Γιουγκοσλαβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ