Ολυμπιακός : Ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις με Νικολοπούλου-Σταμολάμπρου

Ολυμπιακός : Ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις με Νικολοπούλου-Σταμολάμπρου

Οι δύο διεθνείς γκαρντ παραμένουν τις αήττητες Ερυθρόλευκες, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών να φτάνει τις τέσσερις ανανεώσεις σε μερικές ώρες.

Μπαράζ ανανεώσεων για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς μετά τις Σταμάτη και Σπυριδοπούλου, προχώρησε σε δύο ακόμα ανακοινώσεις. Με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας θα συνεχίσουν και οι Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, με τον Γιώργο Παντελάκη να κρατάει τον ελληνικό κορμό του για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Νικολοπούλου

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Αγγελική Νικολοπούλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα στοχεύει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια, τιμώντας έτσι τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Σταμολάμπρου

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τρίτη χρονιά. Είναι μία ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον κύριο Λεριώτη, τους προπονητές και όλο το σταφ που πλαισιώνει την ομάδα για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στους αγώνες και να κάνουμε πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ