Παπανικολόπουλος : «Χαίρομαι γιατί είδα τους παίκτες να έχουν κίνητρο»

Παπανικολόπουλος : «Χαίρομαι γιατί είδα τους παίκτες να έχουν κίνητρο»

Ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που συνοδεύτηκε από την πρόκριση στον τελικό του Super Cup.

Μία τεράστια νίκη πήρε το Περιστέρι επί του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό του νεοσύστατου Super Cup με 90-82, με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Ο κόουτς της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στο κίνητρο που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε:

Για τους ξένους: «Κοιτάμε πρώτα τον χαρακτήρα, μετά το κίνητρο για διάκριση. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η ομαδική προσπάθεια ήταν καλή, ειδικά για την αρχή της σεζόν».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Ο ρυθμός μας ήταν σε καλύτερο επίπεδο. Χαίρομαι γιατί είδα τα παιδιά να έχουν κίνητρο και αυτό είναι κάτι που τους έχουμε ζητήσει. Θέλουμε να έχουν κίνητρο σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν η νίκη δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες για την σεζόν: «Δεν μας δημιουργεί καμία προσδοκία. Δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα από ένα παιχνίδι. Φτιάξαμε ένα ισορροπημένο ρόστερ για διπλά παιχνίδια. Θέλουμε πολύ δουλειά. Το ματς δεν ήταν κριτήριο, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ