Ολυμπιακός : Πρόβα Κυπέλλου με Πανιώνιο

Ολυμπιακός : Πρόβα Κυπέλλου με Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας το Σάββατο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε μία πρόβα λίγες μέρες πριν το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να κλείσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και να επικεντρωθεί στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκες φιλοξενούν το Σάββατο (17/03, 14:30) τον Πανιώνιο, στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών και θέλουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για φέτος. Στόχος της ομάδας του Πειραιά, είναι να πραγματοποιήσει το καλύτερο τεστ για το Κύπελλο, να αποδώσει καλά στο παρκέ και να κατακτήσει τη νίκη στο δρόμο για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Μίσσας δεν αντιμετωπίζει κανένα και έχει και τις 13 του αθλήτριες ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικότερα η αποστολή για το ματς του Σαββάτου αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε στο osfp.gr και τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες του πρωταθλήματος.  Χρειάζεται σίγουρα προσοχή και σοβαρότητα από την μεριά μας και στις δύο μεριές του γηπέδου, είτε μιλάμε για την άμυνα είτε για την επίθεση. Από την άλλη χρειαζόμαστε συγκέντρωση στο πλάνο μας, να δείξουμε το απαραίτητο πάθος και να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεσή μας.  Αντιμετωπίζουμε λοιπόν μία ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει και καλό ρόστερ και ότι παίζει καλά στα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ