«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τσαλδάρης

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τσαλδάρης

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο άσος της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του αφήνοντας, πίσω του μια αξιοπρόσεκτη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ιταλία όπου αγωνίστηκε. Παράλληλα, υπήρξε μέλος και της Εθνικής ομάδας, ενώ τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε στον Άρη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναφέρει τα εξής:

«Το ραντεβού με τη μοίρα, που πάντα φαινόταν τόσο μακριά,έφτασε.Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο μου σαν αθλητής.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, έμαθα και κέρδισα πολλά, έκανα φιλίες, έχτισα χαρακτήρα και ηθικές αξίες. Έμαθα να διαχειρίζομαι καταστάσεις, νίκες, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που πάντα με έκαναν σκληρότερο και σοφότερο.

Μπορώ σήμερα, να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέπτη και να του πω ότι τήρησα στο έπακρο την υπόσχεση που είχα δώσει, όταν ξεκινούσαν όλα. Να προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνω ο καλύτερος που θα μπορούσα να γίνω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και διοικήσεις, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Τον επί χρόνια εκπρόσωπο μου για την συνεργασία που είχαμε.

Πάνω απο όλα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με ενθάρρυνε και μου έδειξε το δρόμο. Η επόμενη μέρα θα με βρει κοντά στο παιχνίδι του μπάσκετ και πάντα με την ίδια προσέγγιση. Ταπεινός αλλά με τον εγωισμό του νικητή.

Μετά τιμής, Δημήτρης Τσαλδάρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ