Ολυμπιακός : «Μπαμ» με Ρασίντ, παίρνει και Σταμολάμπρου!

Ολυμπιακός : «Μπαμ» με Ρασίντ, παίρνει και Σταμολάμπρου!

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα παίξει στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν και προσπαθεί από τώρα να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κορυφαία διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή της Ρίτα Ρασίντ, ενώ μπαίνει δυνατά κι έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποκτήσει και […]

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα παίξει στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν και προσπαθεί από τώρα να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κορυφαία διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή της Ρίτα Ρασίντ, ενώ μπαίνει δυνατά κι έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποκτήσει και την Ελληνίδα διεθνή, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Η Ρίτα Ρασίντ (28, 1.82) είναι μια φόργουορντ από την Ουγγαρία, η οποία την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε αρχικά με την φανέλα της πολωνικής Τορούν, ομάδα που έπαιξε και στο Eurocup. Στη συνέχεια της σεζόν, επέστρεψε στην πατρίδα της για λογαριασμό της Πεκς, με την οποία έκλεισε τη χρονιά έχοντας σε 15 εμφανίσεις  9 πόντους με 2,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο. Διαθέτει εμπειρία από την Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Μίσκολτς, σύλλογο που βρέθηκε και στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Εurocup, όπου σε 6 παιχνίδια είχε 14.3 πόντους με 13/27 τρίποντα.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (23, 1.75) είναι μια πολύ καλή διεθνής γκαρντ, η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Μόρις και το πέρασμά της από την ισπανική Προμέτε φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ