Πρέσβης του ελληνικού τουρισμού ο Αντετοκούνμπο (vid)

Πρέσβης του ελληνικού τουρισμού ο Αντετοκούνμπο (vid)

«Επισκεφτείτε την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα» είναι το σλόγκαν που λανσάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο σποτ του ΕΟΤ.

Η Υπουργός Τουρισμού Ελένη Κουντουρά εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αστέρα του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην παρουσίαση του νέου σποτ του ΕΟΤ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Έλληνας φόργουορντ.

Η Υπουργός Τουρισμού είχε προτείνει στον Αντετοκούνμπο να γίνει πρεσβευτής του Ελληνικού τουρισμού, ώστε να συμβάλλει στην παγκόσμια προώθηση της Ελλάδας και ο Γιάννης το αποδέχτηκε μετά χαράς.

Η Υπουργός εξήρε το ήθος και τη θέληση του Αντετοκούνμπο να βοηθήσει όπως μπορεί ενώ αναφέρθηκε και για την αγάπη που δείχνει ο Γιάννης για την Ελλάδα κάθε φορά που έχει την ευκαιρία να μιλήσει, λέγοντας συγκεκριμένα :

«Σε κάθε ευκαιρία μιλά για την Ελλάδα, την οποία έχει μέσα στη καρδιά του και την ψυχή του και την εκπροσωπεί επάξια με ήθος και σεβασμό», συγχαίροντας εν συνεχεία την οικογένεια του.

Η Ελένη Κουντουρά επίσης σημείωσε :

«Συγκινήθηκα με το πόσο πολύ αγαπά την πατρίδα μας. Είναι ένας άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και του ζήτησα να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με τις επιτυχίες του  και σε αυτή τη διεθνή πορεία έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και την προβάλλει όπως μπορεί παντού σε όλο τον κόσμο».

Ο Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του στην παρουσίαση του νέου σπου του ΕΟΤ δήλωσε :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό για την προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την τουρισμό στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε όσο μπορούμε τις ομορφιές και την κουλτούρα της χώρας μας. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην Ελλάδα και γι αυτό θα τρέξουμε στις 7 Ιουλίου για να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη στην Ελλάδα».

Ενώ στη συνέχεια μιλώντας και για την Εθνική μας ομάδα είπε :

«Το δικό μου αγαπημένο μέρος είναι η Αθήνα. Εδώ είναι οι ανθρώπου στους οποίους μεγάλωσα. Χαίρομαι που η Εθνική έπαιξε τρομερά χθες και θεωρώ ότι του χρόνου θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Εθνική τον Σεπτέμβρη».

Τέλος ο Γιάννης αποκάλυψε ότι αν γύρναγε για να αγωνιστεί στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Φιλαθλητικό.

This is my country, Greece! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ