Σπουδαία χειρονομία από τον Παπαγιάννη

Σπουδαία χειρονομία από τον Παπαγιάννη

Η τραγωδία στην Αττική δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Όλοι τρέχουν να προσφέρουν κάτι για να απαλύνουν τον πόνο όσων επλήγησαν από την ανείπωτη καταστροφή, αλλά και να συνδράμουν την προσπάθεια αυτών που προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε σώζεται. Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αποτελεί εξαίρεση. Έσπευσε κι αυτός να δώσει μια βοήθεια στους μεγάλους ήρωες των […]

Η τραγωδία στην Αττική δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Όλοι τρέχουν να προσφέρουν κάτι για να απαλύνουν τον πόνο όσων επλήγησαν από την ανείπωτη καταστροφή, αλλά και να συνδράμουν την προσπάθεια αυτών που προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε σώζεται.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αποτελεί εξαίρεση. Έσπευσε κι αυτός να δώσει μια βοήθεια στους μεγάλους ήρωες των ημερών, τους πυροσβέστες που με αυταπάρνηση δίνουν μάχη με τις φλόγες και προσπαθούν να σώσουν ζωές μέσα στα αποκαΐδια.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και έκανε δωρεά πολλές μερίδες φαγητού για όλους. Ένας εκ των πυροσβεστών, ο Γιάννης Βαρελάς, τράβηξε μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Παπαγιάννη, την ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook κι έτσι μάθαμε για τη σπουδαία πρωτοβουλία του διεθνούς σέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ