Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εξαιρετική δουλειά απο τον Σιδηρόπουλο στο Μάντσεστερ. Μόνο σε μια αλλαγή έκανε λάθος...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και εγένετο ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC

Το μπάσκετ στη Χαλκίδα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία σε ένα βάθος όχι πολύ μεγάλου χρόνου θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες. Κάπως έτσι προέκυψε η ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συγχώνευσης της ΑΓΕ Χαλκίδας με την Αθλητική Ένωση Έξω Παναγίτσας. Η […]

Και εγένετο ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC | to10.gr

Το μπάσκετ στη Χαλκίδα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία σε ένα βάθος όχι πολύ μεγάλου χρόνου θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες. Κάπως έτσι προέκυψε η ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συγχώνευσης της ΑΓΕ Χαλκίδας με την Αθλητική Ένωση Έξω Παναγίτσας. Η νέα αυτή ομάδα θα πάρει τη θέση της Έξω Παναγίτσας στη Γ’ Εθνική και όπως λένε οι δημιουργοί της, ο πήχης τοποθετείται ψηλά σε ένα χρονικό ορίζοντα τριετίας.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC αναφέρει:

«Η Χαλκίδα αποτελεί μίας από τις μεγαλύτερες μπασκετουπόλεις της ελληνικής επικράτειας και έφτασε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Μετά από ζυμώσεις αρκετών χρόνων, ένα νέο πλάνο έρχεται να φέρει έναν «αέρα» αλλαγής στην πόλη μας, με στόχο να βρεθεί και πάλι η Χαλκίδα εκεί που ανήκει.

Το Ευβοϊκό μπάσκετ έχει πολλούς παίκτες, προπονητές και παράγοντες που με μεράκι κι αγάπη για το άθλημα παλεύουν καθημερινά, όμως τώρα ήρθε η ώρα να συνασπιστούν όχι κάτω από το έμβλημα μίας ομάδας αλλά κάτω από έναν σύλλογο που θα εκπροσωπεί όλη την Χαλκίδα και θα μπορέσει να χαίρει καθολικής αποδοχής!

Η Αθλητική Ένωση Έξω Παναγίτσας και η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Χαλκίδας κάνουν το πρώτο βήμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού στηρίζουν την Α.Ε.Ε.Π.-ΧΑΛΚΙΔΑ B.C, η οποία θα αγωνίζεται στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής παίρνοντας τη θέση της Α.Ε.Ε. Παναγίτσας.

Η νέα ομάδα που δημιουργείται βάζει εξαρχής ψηλά τον πήχη θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής με την ελπίδα να μπορέσει να κερδίσει την άνοδό της. Η φετινή σεζόν θα είναι η αρχή ενός πλάνου που έχει εκπονηθεί οικονομικά και αγωνιστικά με βλέψεις τριετίας. Το project έχει ως βασικούς πυλώνες την επιστροφή του Χαλκιδέικου μπάσκετ εκεί που του αξίζει αλλά και την αναβάθμιση των ακαδημιών που θα μπορούν να βγάλουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της πόλης μας.

Για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, έχει αποφασιστεί ο σύλλογος να στελεχωθεί σε όλα τα πόστα από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν το νέο λογότυπο της ομάδας και οι φανέλες της νέας χρονιάς!

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από