Καλές οι εξετάσεις του Κωστόπουλου

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του νεαρού άσου της Εθνικής ομάδας Παίδων, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι νευρολογικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα.


Καλές οι εξετάσεις του Κωστόπουλου | to10.gr

Ατυχος στάθηκε ο Αναστάσης Κωστόπουλος στο παιχνίδι της Εθνικής Παίδων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, καθώς τρία λεπτά πριν το τέλος τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το παρκέ.

Ο νεαρός άσος λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης έπεσε στο παρκέ με ενοχλήσεις στο κεφάλι και αμέσως το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας έτρεξε στο σημείο που βρισκόταν ο 16χρονος γκαρντ. Ο τραυματισμός του Κωστόπουλου προκάλεσε σοκ στις αποστολές των δύο ομάδων και ο αγώνας διακόπηκε για δέκα λεπτά, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι τρεις... σωματοφύλακες του Παναθηναϊκού

Ευτυχώς, όμως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο νεαρός άσος της γαλανόλευκης νευρολογικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ο νεαρός γκαρντ δεν ζαλίζεται πλέον, αλλά για προληπτικούς λόγους θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το… τιτίβισμα της ομοσπονδίας:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο