Καλές οι εξετάσεις του Κωστόπουλου

Καλές οι εξετάσεις του Κωστόπουλου

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του νεαρού άσου της Εθνικής ομάδας Παίδων, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι νευρολογικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Ατυχος στάθηκε ο Αναστάσης Κωστόπουλος στο παιχνίδι της Εθνικής Παίδων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, καθώς τρία λεπτά πριν το τέλος τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το παρκέ.

Ο νεαρός άσος λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης έπεσε στο παρκέ με ενοχλήσεις στο κεφάλι και αμέσως το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας έτρεξε στο σημείο που βρισκόταν ο 16χρονος γκαρντ. Ο τραυματισμός του Κωστόπουλου προκάλεσε σοκ στις αποστολές των δύο ομάδων και ο αγώνας διακόπηκε για δέκα λεπτά, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς, όμως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο νεαρός άσος της γαλανόλευκης νευρολογικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ο νεαρός γκαρντ δεν ζαλίζεται πλέον, αλλά για προληπτικούς λόγους θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το… τιτίβισμα της ομοσπονδίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ