Ο Μπουρούσης κόντρα στην Καρδίτσα! (pics)

Ο Μπουρούσης κόντρα στην Καρδίτσα! (pics)

Ο Γιάννης Μπουρούσης αντιμετώπισε την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του ως παίκτης των Zhejiang Lions από την Κίνα! Ποιος να το φανταζόταν...

Ένα φιλικό με ξεχωριστή σημασία για τον Γιάννη Μπουρούση έγινε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας. Ο διεθνής σέντερ αντιμετώπισε ως παίκτης της κινεζικής Zhejiang Lions την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Α.Σ. Καρδίτσας! Ο Μπουρούσης δεν έχει παίξει ποτέ στην Καρδίτσα, τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρών, διότι έφυγε μικρός από εκεί και πήγε στην ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο διατηρεί πάντα την επαφή μαζί της. Μάλιστα διατηρεί συγγενική σχέση με έναν εκ των βασικών χρηματοδοτών της ομάδας.

Οι Zhejiang Lions βρίσκονται στην Αθήνα για προετοιμασία, καθώς ο Μπουρούσης τούς έπεισε πως εδώ θα είχαν όλες τις προϋποθέσεις να δουλέψουν σωστά (στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ) και να παίξουν και κάποια φιλικά. Η αρχή έγινε πριν από λίγες μέρες με τον Κόροιβο και τώρα με την Καρδίτσα, σε ένα παιχνίδι πάντως στο οποίο το σκορ δεν ανακοινώθηκε. Όχι τουλάχιστον στην ενημέρωση που παρέσχε μέσω facebook ο Α.Σ. Καρδίτσας, ο οποίος θα πάρει μέρος και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ