Ταξίδεψε στην Αμερική ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Ταξίδεψε στην Αμερική ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι στην Αμερική προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις ομάδων του ΝΒΑ.

Στην Αμερική ταξίδεψε για να παρακολουθήσει προπονήσεις ομάδων του ΝΒΑ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ θα αρχίσει την «περιοδεία» του με τους Σίξερς και στην συνέχεια θα δώσει το παρών στις προπονήσεις των Μπουλς, Νιού Γιορκ Νικς αλλά και στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Η ενημέρωση του Σύνδεσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αναφέρει:

Tαξίδι στην Αμερική πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας ομάδων του ΝΒΑ, ενώ θα μιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων. Η αρχή έγινε με τους Sixers για να ακολουθήσει το Πανεπιστήμιο Villanova και στη συνέχεια θα επισκεφτεί Chicago Bulls, Knicks, Bucks κ.α.

Μεταξύ άλλων, στις συναντήσεις του Γιαννάκη με τους head coaches θα συζητηθεί η παρουσία τους σε κάποια από τα ερχόμενα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ αλλά και η φιλοξενία την επόμενη αγωνιστική σεζόν υποτρόφων – μελών του Συνδέσμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πρόεδρος πραγματοποιεί το υπερατλαντικό ταξίδι ανεξάρτητα από τη διπλή αποστολή με υποτροφία που λαμβάνει χώρα αυτή τη περίοδο από τον ΣΕΠΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ