ΑΕΚ: Στα 1.810 τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ

Ανακοινώθηκαν από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας


ΑΕΚ: Στα 1.810 τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ | to10.gr

Τον αριθμό πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας της έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να «κλείνουν» τη διάθεσή τους στα 1.810 εισιτήρια.

Μετά την εκπληκτική περσινή πορεία της «Ένωσης» σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οπαδοί της έσπευσαν να προμηθευτούν ένα ετήσιο εισιτήριο της αγαπημένης τους ομάδας, με την ΚΑΕ να τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Αγάπης.

 Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν 1810 εισιτήρια για την περίοδο 2018-2019, ήτοι για τους αγώνες της «Βασίλισσας» στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ B.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο αυτονόητο κάλεσμα της κατόχου του BCL και Κυπελλούχου Ελλάδος 2018. Παράλληλα, καλεί τους φίλους της ΑΕΚ, που για κάποιο λόγο δεν προμηθεύτηκαν «Διαρκείας» να σπεύσουν μεμονωμένα να προμηθευτούν απλά εισιτήρια για τους αγώνες της, πιστοποιώντας την αδιαμφισβήτητη αυταξία του «κιτρινόμαυρου» οπαδικού κινήματος.  Πολλώ δε μάλλον όταν ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες η στήριξη προς τους αθλητές του Κόουτς Λούκα Μπάνκι κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο  λαός της ΑΕΚ παραμένει η δύναμή της.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο