Παντελάκης: «Ιδανική πρεμιέρα, επικεντρωνόμαστε στη Σοπρόν»

Παντελάκης: «Ιδανική πρεμιέρα, επικεντρωνόμαστε στη Σοπρόν»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΓΑΣ Καλυβίων (79-56) και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τη Σοπρόν.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 79-56 του ΓΑΣ Καλυβίων και ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα. Η εικόνα των Ερυθρόλευκων ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παντελάκη, με τον νεαρό προπονητή να κάνει λόγο για ιδανική πρεμιέρα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι παίκτριές του πίεσαν σωστά, είχαν καλές αντιδράσεις και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη και επισήμανε ότι πλέον άπαντες επικεντρώνονται στην αναμέτρηση  με την Σοπρόν στην Ουγγαρία για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά από το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ στην Χαλκίδα, παίξαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα απέναντι στα Καλύβια και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Πιέσαμε σωστά, είχαμε καλές αντιδράσεις όταν έπρεπε και παραμείναμε αήττητοι στην Ελλάδα. Πραγματοποιήσαμε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, πήραμε την πρώτη μας νίκη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας για την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση με την Sopron Basket στην Ουγγαρία».

Από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησε η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποί ανέφερε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα μας από την Fenerbahce. Θέλαμε να πετύχουμε μία εύκολη νίκη γιατί τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Sopron Basket στην Ουγγαρία. Δουλέψαμε κάποια πράγματα με τα Καλύβια για το ματς της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα και τα πήγαμε αρκετά καλά. Κάθε μέρα κάνουμε πολύ δουλειά στις προπονήσεις και γινόμαστε καλύτερες και αυτό θα φανεί και στα επόμενα ματς που θα δώσουμε γιατί υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ