Στη Ρόδο οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό

Στη Ρόδο οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο!

Στη Ρόδο ταξίδεψαν οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, την Παρασκευή (23/11), ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα που θα δώσουν με την ομάδα της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου. Στην πρόσκληση της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ανταποκρίθηκε άμεσα ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αφού ο σκοπός είναι ιερός: να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο στη Ρόδο.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 το Σάββατο (24/11), στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας (Παλέ ντε Σπορ) του «σμαραγδένιου νησιού». Μέρος των εσόδων (5 ευρώ κάθε εισιτήριο) θα διατεθεί στο σύλλογο «Save An Angel». Οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων προσμένουν πως το φίλαθλο κοινό της Ρόδου θα γεμίσει το κλειστό γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου.

Με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν στη Ρόδο οι: Αργύρης Καμπούρης, Γιάννης Παραγυιός, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Κωνσταντίνος Πεππές, Γιάννης Κουκής, Βασίλης Ντάκουλας, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, Χρήστος Μαργέλης, Νίκος Καραντώνης και Μιχάλης Μελλής. Προπονητής: Θανάσης Ράμος

Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται από την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Save An Angel».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ