Παναθηναϊκός: Θέλει τρεις ξένες για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός: Θέλει τρεις ξένες για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε αίτημα στην ΕΟΚ από την οποία ζητάει για λόγους ισονομίας να του δοθεί το δικαίωμα να αγωνιστεί και αυτός έχοντας τρεις ξένες παίκτριες στην δωδεκάδα του.

Σε μία πρωτοφανής κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού με αίτημα στην ΕΟΚ ζήτησε στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών να του επιτραπεί να αγωνιστεί με 3 ξένες.

Οι Πράσινες προκρίθηκαν στους «4» του θεσμού μαζί με τον Ολυμπιακό, Νίκη Λευκάδας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου όντας η μοναδική ομάδα από την Α2.

Βάσει του κανονισμού της ομοσπονδίας δεν δικαιούται να έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Παναθηναϊκού ξένες παίκτριες, αγωνιζόμενη σε χαμηλότερη κατηγορία.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πάντως ζήτησε για λόγους ισονομίας να γίνει δεκτό το αίτημά του για να αγωνιστεί με τρεις ξένες στην τελική φάση, κάτι που πάντως δεν έχει συμβεί ποτέ στο Κύπελλο Γυναικών. Στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε Final 4 κι άλλες ομάδες της Α2 (Πρωτέας Βούλας σε γυναίκες, Φάρος Κερατσινίου σε άντρες) χωρίς να υπάρξει κάποια τέτοια αντίδραση.

Πάντως σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει ζητήσει οι ξένες που θα έρθουν να είναι από το πάνω ράφι με σκοπό να διεκδικήσει η ομάδα το Κύπελλο Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ