Γκρέιβς: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, θέλουμε νταμπλ και πορεία στη Euroleague»

Γκρέιβς: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, θέλουμε νταμπλ και πορεία στη Euroleague»

Η νέα Αμερικανίδα φόργουορντ, Μπασάρα Γκρέιβς, μίλησε στο 10.gr, στο περιθώριο της media day του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, οριοθετώντας τους στόχους της ίδιας και της ομάδας.

Η Μπασάρα Γκρέιβς, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη στις θέσεις «4-5».

Η 25χρονη Αμερικανίδα, απόφοιτος του κολεγίου Τενεσί, παρότι νεαρή σε ηλικία, έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στο Ισραήλ και την Ιταλία.

Η Γκρέιβς, στο περιθώριο της media day του Ολυμπιακού, μίλησε αποκλειστικά στο 10.gr για το νέο κεφάλαιο της καριέρας της στην ομάδα του Πειραιά, οριοθέτησε τους στόχους του συλλόγου και μίλησε για τις πρώτες της εμπειρίες από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους σπουδαιότερους συλλόγους της Ευρώπης. Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ πέρα. Είμαι μόλις κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα  στην Ελλάδα, οπότε χρειάζομαι ένα μικρό διάστημα προσαρμογής. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, προκειμένου να βελτιωθούμε, να βρεθούμε στο επιθυμητό στάδιο και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για τις προσδοκίες της ενόψει της νέας χρονιάς, τόσο για την ίδια όσο και για την ομάδα: Θέλω να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οι εγχώριοι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί, αλλά θέλουμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στο Euroleague. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική, ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ.

Για την προετοιμασία ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μονπελιέ: Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν προετοιμασμένες σαν ομάδα γιατί πρόκειται για ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμες τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Είναι δύο παιχνίδια, οπότε πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από την ίδια: Θα δώσω ό, τι έχω και δεν έχω για την ομάδα και για τους φιλάθλους μας.

Όσον αφορά τις πρώτες της εντυπώσεις από την Ελλάδα: Είναι φανταστικά εδώ και ακόμα δεν έχω προλάβει να δω πολλά μέρη, λόγω και των προπονήσεων. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη χώρα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ