Τόμας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα στον Ολυμπιακό, δύσκολο το ματς με τη Μονπελιέ»

Τόμας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα στον Ολυμπιακό, δύσκολο το ματς με τη Μονπελιέ»

Η Τζέσικα Τόμας μίλησε αποκλειστικά στο 10.gr για την απόφασή της να παραμείνει στον Ολυμπιακό, το ματς με τη Μονπελιέ για τα προκριματικά της Euroleague και ανέφερε πως η... προβατίνα ήταν από τα πράγματα που της έλειψαν το διάστημα που ήταν εκτός Ελλάδας.

Η Τζέσικα Τόμας ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιούλιο και θα αγωνιστεί φέτος για 2η χρονιά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η Αμερικανίδα γκαρντ δήλωσε αποκλειστικά στο 10.gr πως είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για δεύτερη χρονιά και ότι στην απόφασή της να παραμείνει έπαιξε ρόλο ότι η ομάδα είναι σαν οικογένεια και πως γνωρίζεται με τις περισσότερες συμπαίκτριές της, με τις οποίες ήταν και πέρσι μαζί.

Επίσης, η Τόμας αναφέρθηκε στον επικείμενο κρίσιμο αγώνα με τη Μονπελιέ για τα προκριματικά της Euroleague στη Χαλκίδα την Τετάρτη (18/9, 18:30) και είπε πως θα είναι δύσκολο ματς, ενώ στην ερώτηση για το τι της έλειψε από την Ελλάδα όσο καιρό ήταν στις ΗΠΑ για τις διακοπές της, απάντησε το φαγητό, το σουβλάκι και η… προβατίνα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε η Τόμας:

-Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά σου στην Ελλάδα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό. Την τελευταία εβδομάδα δώσαμε κάποια δυνατά φιλικά, η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια μέσα στην ομάδα, όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά και να κάνουμε τη διαφορά φέτος.

-Η προηγούμενη χρονιά ήταν καλή για σένα. Τι στόχους έχεις για φέτος;

Θέλω να γίνω καλύτερη και να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο προπονητής περιμένει πολλά από μένα, όλοι στον σύλλογο περιμένουν αρκετά πράγματα από μένα και γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να γίνω καλύτερη παίκτρια, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο.

-Όσον αφορά τον αγώνα με τη Μονπελιέ για τα προκριματικά της Euroleague, έχετε δει βίντεο της αντιπάλου, έχετε κάνει scouting report. Θα είναι δύσκολο ματς;

Ναι, φυσικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να γίνουμε καλύτεροι και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι σαν ομάδα και σαν σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε.

-Τι σου έλειψε περισσότερο από την Ελλάδα το διάστημα που ήσουν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι;

(γέλια) Το φαγητό περισσότερο. Ο γύρος, το σουβλάκι, η προβατίνα (γέλια ξανά), αλλά εντάξει μου έχουν λείψει και οι συμπαίκτριές μου και ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι εξαιρετικό που έμεινα τελικά στον Ολυμπιακό.

-Ο Ολυμπιακός είναι σαν οικογένεια. Στην απόφασή σου να παραμείνεις στην ομάδα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι γνωρίζεσαι με τις περισσότερες συμπαίκτριές σου;

Ναι, πιστεύω πως είναι σημαντικό για τον κάθε παίκτη που παίρνει την απόφαση να μείνει σε μία ομάδα, να ξέρει ότι θα ξαναπαίξει πλάι σε ανθρώπους που ξέρει και αυτός ο λόγος ήταν ο σημαντικότερος για μένα για να πάρω τελικά την απόφαση και να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Λατρεύω να παίζω με όλες τις συμπαίκτριές μου και πραγματικά το ευχαριστιέμαι να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και παρέα με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, που είναι εξαιρετικοί. Όλα αυτά κάνουν την εμπειρία μου πολύ καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ