Πολ: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς»

Ο Μπράντον Πολ, μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κάποια καλά πράγματα στο παρκέ όσο είχαν ρυθμό, αλλά παραδέχθηκε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο στη συνέχεια για να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.


Πολ: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες από τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ με σκορ 73-71.

Ο Μπράντον Πολ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» όσο έπαιζαν με ρυθμό είχαν το πλεονέκτημα, αλλά παραδέχθηκε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο το επόμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως οφείλουν άπαντες να είναι έτοιμοι όταν θα αρχίσουν τα επίσημα ματς.

Μόνο Ολυμπιακός! Τέλος… Στιγμές της δόξας σου χαρές δικές μας!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πολ:

«Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, κάναμε κάποια καλά πράγματα σήμερα, πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς. Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα, αν μείνουμε και υγιείς θα είμαστε αυτοί που θέλουμε να είμαστε. Όσο παίζουμε με ρυθμό έχουμε πλεονέκτημα, δεν θέλουμε να αφήσουμε το τέμπο στους αντιπάλους μας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο