Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο για την «μάχη» με την Ναμίρ

Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο για την «μάχη» με την Ναμίρ

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας ταξίδεψαν στο Βέλγιο για την αναμέτρηση του Eurocup, χωρίς την Βασιλική Λούκα αλλά έτοιμες για το πρώτο τους διπλό στην διοργάνωση.

Μετά την άνετη επικράτηση στην Κρήτη για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην… μάχη και πάλι για το Eurocup Γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκονται στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Ναμίρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τη διοργάνωσης, με τον Γιώργο Παντελάκη να αφήνει στην Αθήνα την Βασιλική Λούκα καθώς παραμένει τραυματίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 70-41 στο ματς του πρώτου γύρου επί της βέλγικης ομάδας και τώρα αναζητά την 3η του νίκη στο Eurocup, για να τα δώσει όλα για όλα με την Βαλένθια την επόμενη αγωνιστική!

Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία τους προπόνηση του Ολυμπιακού στο Hall Octave Henry, με την αποστολή της ομάδας να αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς ότι: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο ματς. Αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζουμε όλοι καλά. Έχουμε εστιάσει λοιπόν σε αυτό το ματς είναι να μπούμε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και να μην αφήσουμε κανένα περιθώρια στην Namur να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να σταματήσουμε την δημιουργία της Βάντερβολ και ουσιαστικά να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της αντιπάλου μας. Και φυσικά θέλουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για τη συνέχεια μας. Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα για να το καταφέρουμε αυτό και προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλουμε μια εκτός έδρας νίκη και εάν ακολουθήσουμε του πλάνο μας, τότε θα γίνει αυτό πραγματικότητα».

Η Εβίνα Σταμάτη υποστήριξε για την αναμέτρηση πως: «Πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Εχουν περάσει ήδη τρεις αγωνιστικές και αρκετός καιρός από τότε. Οι ομάδες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, έχουν δέσει και θεωρώ ότι η Namur θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετική αυτήν την φορά. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

– To Namur-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ