Παντελάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν και φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Παντελάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν και φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο προπονητή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών των Ερυθρόλευκων μίλησε στο ένατο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag».

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε το 5ο διαδοχικό αήττητο πρωτάθλημα της μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΟΚ, όπως και είχε διαμορφωθεί αυτή πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν την σεζόν έχοντας 20 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Α1 Γυναικών και φτάνοντας συνολικά τα 117 σερί ματς αήττητες στο πρωτάθλημα και τα 135 συνολικά σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στο ένατο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag» για την επιτυχία της ομάδας του και στάθηκε στο πως κύλησε η σεζόν για τις αήττητες πρωταθλήτριες Ελλάδας.«Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν αυτοί που πρέπει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμα και έτσι είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας. Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα, παίξαμε καλό μπάσκετ και είμαι ικανοποιημένος από όλη την προσπάθεια που δείξαμε» δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού και συνέχισε, «Διευρύναμε ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί μας και θεωρώ ότι μπορούσαμε να το ανοίξουμε κι άλλο παραπάνω και να κλείσουμε την χρονιά μόνο με νίκες».

Σχετικά με το γεγονός ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, ο Παντελάκης τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε η χρονιά να τελειώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πειράζει όμως γιατί προέχει η υγεία όλων μας. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα σε όλα τα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίζαμε ακριβώς έτσι.

Ήταν και πάλι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας παρουσιάζοντας πολύ όμορφο θέαμα, κάτι που αποτυπώνεται στους σχεδόν 96 πόντους που πετυχαίναμε στην επίθεση κατά μέσο όρο, νούμερο που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητριών μου όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν μαζί, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και το τέλος των υποχρεώσεών μας.

Είναι το πέμπτο σερί πρωτάθλημα μου και μακάρι τη νέα χρονιά να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους».
Σχετικά με το πως πέρασε την περίοδο που ήταν αναγκασμένος να είναι εντός του σπιτιού και μακριά από τα παρκέ λόγω της πανδημίας, ο κόουτς του Θρύλου είπε: «Εντάξει ήταν περίεργο όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας. Προσπαθήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία με τις αθλήτριές μου, το τεχνικό τιμ της ομάδας γνώριζε τα πάντα για αυτές και για την καθημερινότητά τους. Μας έλειψε πολύ το μπάσκετ όμως και η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ