Μάντζαρης : «Έχουμε τις βάσεις σαν ομάδα»

Μάντζαρης : «Έχουμε τις βάσεις σαν ομάδα»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε πως η Εθνική Ελλάδος έχει τις βάσεις για να πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται.

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται στο Σαράγιεβο για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και στην πρωτόγνωρη κατάσταση της «φούσκας». Ακόμα, ο, άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε πως η ομάδα είναι καινούργια και δεν υπάρχει χρόνο για να δεθούν, όμως υπάρχουν οι απαραίτητες βάσεις.

Αναλυτικά είπε: «Είναι μια καινούρια εμπειρία. Εξαιτίας του κορωνοϊού πάμε σε μία φούσκα. Μία ακόμη που θα βιώσει το μπάσκετ, καθώς έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις έτσι, ώστε να μπορούν να εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα υγείας μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση.

Θα βρεθούμε μια εβδομάδα σε μία πόλη όλοι μαζί. Σίγουρα είναι μικρό το χρονικό διάστημα που έχουμε για να δεθούμε ως ομάδα, αλλά είμαστε παιδιά που γνωριζόμαστε από άλλα παράθυρα, έχουμε βρεθεί και μαζί σε άλλες εθνικές με κάποιους, οπότε έχουμε μια βάση. Και έχουμε κι έναν προπονητή που είναι ίδιος αρκετά χρόνια τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε, με νίκες σε αυτούς τους προκριματικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ