Σκουρτόπουλος : «Η Εθνική είναι πετυχημένη, δεν καταλαβαίνω την πίεση»

Σκουρτόπουλος : «Η Εθνική είναι πετυχημένη, δεν καταλαβαίνω την πίεση»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η Εθνική είναι απόλυτα πετυχημένη.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Βουλγαρίας που έφερε την ομάδα μια ανάσα από το Ευρωμπάσκετ 2022, τόνισε πως η κριτική στην ομάδα είναι τουλάχιστον άδικη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν δύσκολο, γιατί είχαμε και απουσίες. Πέρα από τους παίκτες της Ευρωλίγκας, είχαμε και τέσσερις απουσίες τις τελευταίες μέρες. Στο τέλος του ημιχρόνου αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έπαιξαν σκληρά και με καρδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Το πρόβλημα είναι πως είχαμε μια νέα ομάδα και σε τρεις μέρες είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος. Πολύς κόσμος βάζει πίεση στην ομάδα αυτή και δεν το καταλαβαίνω, γιατί είναι μια πολύ πετυχημένη ομάδα, από την αρχή των παραθύρων μέχρι τώρα. Αυτή η ομάδα έχει 14-2 στα προκριματικά και τα παιδιά έστειλαν την ομάδα σε όλα τα τελικά. Με τη νίκη αυτή είμαστε μάλλον ήδη στα τελικά, γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος πως τον Φεβρουάριο η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη», τόνισε.

Για τον Γιάννη Αθηναίου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αθηναίου, ήταν μια από τις επιλογές μου για το Παγκόσμιο, αλλά λόγω του τραυματισμού που είχε σε ένα φιλικό με τη Σερβία έχασε τη διοργάνωση και ουσιαστικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Λυπήθηκα πολύ γι’ αυτόν τότε. Είμαι περήφανος γι’ αυτόν που είναι ξανά μαζί μας και θέλω να τον ευχαριστήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ