Αθηναίου : «Χαρούμενος που έβαλα τα μεγάλα σουτ, περήφανος γι’ αυτή την ομάδα»

Αθηναίου : «Χαρούμενος που έβαλα τα μεγάλα σουτ, περήφανος γι’ αυτή την ομάδα»

Ο διεθνής γκαρντ μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τα μεγάλα σουτ που πέτυχε και επισήμανε ότι είναι περήφανος για την εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας στη νίκη επί της Βουλγαρίας με 84-78, για τα προκριματικά του Eurobasket.

Ο διεθνής γκαρντ πέτυχε τα μεγάλα τρίποντα που έστειλαν το ματς στην παράταση και στη συνέχεια στο έξτρα πεντάλεπτο «αποτελείωσε» την Βουλγαρία, δίνοντας τη νίκη στη γαλανόλευκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αθηναίου στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τα μεγάλα σουτ που πέτυχε και επισήμανε ότι είναι περήφανος για την εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήρθαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη πίεση μετά την ήττα από τη Λετονία. Όλα τα παιδιά είχαν πίεση και αυτό μας κόστισε στο ξεκίνημα. Πάντως δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα χρειαστούμε κάποια μεγάλα σουτ. Αυτή τη φορά τα έβαλα εγώ και είμαι χαρούμενος. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το περασμένο καλοκαίρι είχα έναν σοβαρό τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ