Μπαρτσόφσκι : «Ήμασταν καλύτεροι για 39 λεπτά»

Μπαρτσόφσκι : «Ήμασταν καλύτεροι για 39 λεπτά»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας τόνισε ότι η ομάδα του έχασε τη νίκη για ένα λεπτό χαλάρωσης.

Ένα μόνο λεπτό άλλαξε τη μοίρα του παιχνιδιού Ελλάδα – Βουλγαρία, σύμφωνα με τον Ροσέν Μπαρτσόφκι. Ο Βούλγαρος ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη για 39 λεπτά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

Ο προπονητής της Βουλγαρίας τόνισε: «Μετά τη βαριά ήττα από τη Βοσνία ήταν δύσκολο να δώσω κίνητρο στην ομάδα. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι για 39 λεπτά, αλλά λόγω κάποιων λάθος αποφάσεων, κάποιων λαθών στην άμυνα και χαμένων λέι απ πήγαμε στην παράταση και χάσαμε.

Παίξαμε καλό μπάσκετ, όλα τα παιδιά απέδωσαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Είχαμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Πλέον είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε δύο νίκες για να ελπίζουμε. Αν είμαστε πλήρεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από πλευράς παικτών, ο Τσαβντάρ Κοστόφ τόνισε: «Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, πήραμε μια καλή διαφορά, αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και είχαμε νευρικότητα. Η Ελλάδα πέτυχε κάποια εύκολα καλάθια, κάποια μακρινά σουτ και πήγαμε στην παράταση, όπου χάσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ