Η Team USA σχεδιάζει προ-Ολυμπιακή «φούσκα» στο Λας Βέγκας

Η Team USA σχεδιάζει προ-Ολυμπιακή «φούσκα» στο Λας Βέγκας

Η Team USA σχεδιάζει προ-Ολυμπιακή «φούσκα» στο Λας Βέγκας όπου θα προπονηθούν και θα δώσουν και φιλικά παιχνίδια με την Αυστραλία και την Ισπανία ενόψει Τόκιο.

H USA Basketball βρίσκεται στα στάδια προγραμματισμού για τη δημιουργία μιας προ-Ολυμπιακής «φούσκας» στο Λας Βέγκας για την Team USA, την Αυστραλία και την Ισπανία ώστε να προπονηθούν και να δώσουν και φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους πριν αναχωρήσουν για το Τόκιο, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Τζέρι Κολάντζελο, στο ESPN.

Με τους παίκτες του NBA να αναμένεται να αποτελέσουν τον πυρήνα και των τριών ομάδων και τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος να έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 22 Μαΐου έως τις 22 Ιουλίου, αυτή η ιδέα θα δημιουργούσε ένα περιβάλλον όπου οι παίκτες θα μπορούσαν να περιορίσουν τα ταξίδια και την πιθανή έκθεση στον COVID-19 πριν μεταβούν στην Ιαπωνία . Η ομάδα των ΗΠΑ σχεδιάζει να αρχίσει την προετοιμασία της την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου, ενώ τα πλέι-οφ του ΝΒΑ συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδος προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τότε θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, καθώς και με την Γαλλία και το Ιράν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ