Εθνική Ελλάδας : Κλείνει με τα «παράθυρα» κόντρα στη Λετονία

Εθνική Ελλάδας : Κλείνει με τα «παράθυρα» κόντρα στη Λετονία

Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται με τη Λετονία στη Ρίγα (19:30), σε διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι στο φινάλε των προκριματικών

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στη Ρίγα τη Λετονία στην τελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά του Eurobasket, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, καθώς έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Μπορεί λοιπόν η Εθνική μας ομάδα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από το Νοέμβριο, όμως θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το ταξίδι και να δώσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ευκαιρίες σε νέα παιδιά που βρίσκονται στην αποστολή. Ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ ποιοι δύο παίκτες θα μείνουν εκτός, αφού στο προηγούμενος ματς είχαν αποκλειστεί από τη δωδεκάδα ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης (που έχει κληθεί για πρώτη φορά στην αποστολή) και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Η Λετονία φτάνει σε αυτό το τελευταίο ματς απογοητευμένη, καθώς η προχθεσινή της ήττα από τη Βουλγαρία την έθεσε αυτομάτως εκτός Ευρωμπάσκετ 2022. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που επίσης είναι διαδικαστικός, Βουλγαρία και Βοσνία αναμετρώνται στις 16:30. Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Δανία-Λιθουανία στις 19:30 στη «φούσκα» του Βίλνιους, με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στα τελικά του Ευρωμπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ