Σκουρτόπουλος : «Δύσκολα ο Γιάννης στο Προολυμπιακό» (vid)

Σκουρτόπουλος : «Δύσκολα ο Γιάννης στο Προολυμπιακό» (vid)

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2022, επικρατώντας της Λετονίας στην παράταση με σκορ 94-97 και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έπιασε αμέσως δουλειά στον Ηρακλή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό στα προκριματικά του Eurobasket. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο δήλωσε πως θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό.

«Ο Γιάννης για το Προολυμπιακό θεωρείται δύσκολο εκτός αν οι Μπακς δεν τα καταφέρουν να περάσουν τις πρώτες φάσεις στα playoffs. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά στο ΝΒΑ αλλά νομίζω η Ανατολή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και όλα μπορούν να συμβούν. Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη στιγμή που μπορεί να συμμετάσχει, θα είναι. Ο Γιάννης είναι στην Εθνική επειδή το θέλει ο ίδιος!

Μεγαλώνοντας το στάτους του σαν παίκτης του ΝΒΑ, θα είναι πιο εύκολο για τον Γιάννη να έρχεται όλο και πιο συχνά. Κρατάμε πως ο Γιάννης είναι αυτός που θέλει να έλθει! Οι Μπακς, παρότι πολλές φορές βάζουν την ελληνική σημαία και πανηγυρίζουν μαζί μας, δεν είναι και τόσο ζεστοί στο κομμάτι αυτό, προσπαθούν να προστατεύσουν το συμφέρον τους. Πρώτα μπίζνες μετά, μπάσκετ.

Όποιος ξέρει τις καταστάσεις δεν το παρεξηγεί. Για κάποιον που το βλέπει βάζοντας στην εξίσωση το ηθικό και το συναισθηματικό κομμάτι φαίνεται παράξενο, όμως στην Αμερική πρώτα είναι μπίζνες και ο Γιάννης είναι μια τεράστια επένδυση των Μπακς! Ό,τι έχουν σχεδιάσει τα επόμενα 10 χρόνια, έχει μέσα τον Γιάννη», δήλωσε ο 55χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ