Σκουρτόπουλος: «Όλα είναι έτοιμα για την Εθνική με Πιτίνο»

Σκουρτόπουλος: «Όλα είναι έτοιμα για την Εθνική με Πιτίνο»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την Εθνική ομάδα και τόνισε πως ο Ρικ Πιτίνο προετοιμάζει τη γαλανόλευκη για το Προολυμπιακό.

O Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο και επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Αμερικανό τεχνικό.

Ο πρώην προπονητής της γαλανόλευκης μίλησε για το deal με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, ενώ υπογράμμισε πως προετοιμάζει την ομάδα, αλλά και ότι ο ίδιος θα είναι μεταξύ των συνεργατών του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Υπάρχει μια συμφωνία με τον κ. Πιτίνο, υπάρχει ένα επιτελείο, θα ανακοινωθεί όταν αυτός αποφασίσει υπάρχει πρόγραμμα, τουρνουά Ακρόπολις, τα πάντα… Υπάρχει η εκκρεμότητα των εκλογών. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, γιατί οι ημερομηνίες έχουν στενέψει πολύ. Περιμένουμε να ανακοινωθεί ένα ρόστερ 15 ατόμων και θα ξεκινήσει η ομάδα τη δουλειά. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει ένας πολύ σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος μπροστά μας και όλοι θα βοηθηθούμε πολύ από αυτόν», ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ