Μαρτσουλιόνις για το 1987: «Κάποιοι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα για να χάσουμε»

Μαρτσουλιόνις για το 1987: «Κάποιοι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα για να χάσουμε»

Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις προχώρησε σε αποκαλύψεις σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με το Ευρωμπάσκετ του 1987, τονίζοντας πως κάποιοι Έλληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν παίκτες της Σοβιετικής Ένωσης πριν τον τελικό.

Ο θρύλος του Λιθουανικού, και παλιότερα Σοβιετικού, μπάσκετ, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, παραχώρησε μια συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό Skyhook, που θα συζητηθεί.

Στη συνέντευξη του ο πρώην αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας το 1987, όπου η γαλανόλευκη έγραψε ιστορία και κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ αναφέρει πως κάποιοι Ελληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τους παίκτες της Σοβιετικής Ενωσης πριν τον τελικό, που διεξήχθη στην Αθήνα, όμως εκείνοι δεν δέχτηκαν.

«Ναι είναι αλήθεια. Μερικοί Ελληνες μας πρόσφεραν χρήματα, φυσικά κανείς μας δεν το δέχτηκε, αλλά η πρότασή τους και μόνο δημιουργεί αμφιβολίες στην ομάδα μας. Αν ο προπονητής είχε οργανώσει μια συνάντηση και μας ανέφερε την πρόταση, θα είχαμε συντρίψει τους Ελληνες. Αντ’αυτού ήμασταν σε σύγχυση και χάσαμε τον τελικό.

Τώρα μπορώ να αστειεύομαι ότι συμβάλαμε στην ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Οι Ελληνες βέβαια βελτίωσαν την φήμη τους όταν φώναζαν υπέρ της Λιθουανίας στον τελικό του 1995 που χάσαμε από τη Γιουγκοσλαβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ