Εθνική Ελλάδας : Για το αήττητο κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Εθνική Ελλάδας : Για το αήττητο κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Την αήττητη πορεία της στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 θέλει να διατηρήσει η Εθνική Ελλάδας υποδεχόμενη απόψε τη Μεγάλη Βρετανία (18:00).

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, υποδέχεται σήμερα (25/2, 18:00) τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο στοχεύει στο 4 στα 4 στον 1ο προκριματικό γύρο, θα έχει στη 12άδα του τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα βρίσκονται στη 12άδα του αγώνα, αντικαθιστώντας τους Λεωνίδα Κασελάκη, Μιχάλη Λούντζη και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ζήτησε από την Εθνική Ανδρών συγκέντρωση και ενέργεια στον αποψινό αγώνα, δηλώνοντας: «Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να την ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάναμε όσο καλύτερη προετοιμασία μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα και προχωρήσαμε σε τρεις αλλαγές. Μπήκαν στη δωδεκάδα για το ματς οι Λαρεντζάκης, Χαραλαμπόπουλος και Κόνιαρης και έμειναν έξω τα τρία καινούρια παιδιά, ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης και ο Λούντζης. Με την ίδια ένταση και την ίδια σοβαρότητα πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, που είναι για μας το πρωτεύον. Μας οδηγεί στην επόμενη φάση και θα αποτελέσει μια καλή παρακαταθήκη και για τη συνέχεια».

Αναφορικά με τον αντίπαλο επεσήμανε: «Η Μ. Βρετανία έχει αλλάξει προπονητή, έχει κάνει κάποιες μικρές αλλαγές και λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Σόκο και ο Χέσον. Παίζουν πιο ορθόδοξα, με «βαριά» πεντάρια, ταιριάζει το ματσάρισμα καλύτερα και -κακά τα ψέματα- μας εξυπηρετεί και εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ακόμη κι αν χάσει από μας θεωρώ πως θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει, γιατί έχει δύο ματς εντός έδρας στο τέλος της πρώτης φάσης. Πρέπει να περάσουμε, να ντουμπλάρουμε τις νίκες απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο και μετά να δούμε τι άλλο μας χρειάζεται».

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην 1η προκριματική φάση:

1ος Όμιλος
Ισπανία-Μαυροβούνιο 26/2
Λευκορωσία-Σλοβενία 26/2

2ος Όμιλος
Ουκρανία-Σουηδία 26/2
Λετονία-Τουρκία 26/2

3ος Όμιλος
Λιθουανία-Κόσοβο 26/2
Ουγγαρία-Πολωνία 26/2

4ος Όμιλος
Ρουμανία-Ιταλία 26/2
Κροατία-Ολλανδία 26/2

5ος Όμιλος
Ρωσία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 25/2
Γαλλία-Βέλγιο 25/2

6ος Όμιλος
Ισλανδία-Τσεχία 25/2
Φινλανδία-Βουλγαρία 25/2

7ος Όμιλος
Γεωργία-Γερμανία 25/2
Αυστρία-Σερβία 25/2

8ος Όμιλος
Εσθονία-Ισραήλ 25/2
ΕΛΛΑΔΑ-Μεγάλη Βρετανία 25/2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ