Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαυροειδής : «Θα είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την Εθνική»

Πιστός στρατιώτης της Εθνικής δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τόνισε πως κάθε φορά που θα καλείται θα είναι παρών ό,τι και να γίνει!

Μαυροειδής : «Θα είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την Εθνική» | to10.gr

Έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδος όποτε τον χρειαστεί δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τόνισε πως είναι υποχρέωση και τιμή για εκείνον να καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχικά, αναφέρθηκε στις νίκες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία: «Δεν είχε να κάνει με τους αντιπάλους, αλλά πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Πολλά παιδιά γνωριζόμασταν από παλιά. Σίγουρα υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος κάτι που φάνηκε στην αρχή των παιχνιδιών αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα στεναχωρηθεί σε περίπτωση που δεν κληθεί στην Εθνική: «Επειδή είναι μια κουβέντα περίεργη αυτή. Εδώ είναι Εθνική. Είναι υποχρέωση και τιμή και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή να παίξεις για την Εθνική. Δεν έχω  κανένα πρόβλημα. Δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός. Εδώ είμαστε για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Δεν θα πάρουμε μεταγραφή από την Εθνική. Το έχουμε χάσει αυτό τα τελευταία χρόνια με απουσίες και συμπεριφορές. Εγώ είτε μπορώ να περπατήσω είτε όχι θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την Εθνική αν με καλέσουν».