Ιτούδης : «Στο μπάσκετ, κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει Εθνική και σύλλογο»

Ιτούδης : «Στο μπάσκετ, κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει Εθνική και σύλλογο»

Το λόγο για τον οποίο ήταν αδύνατο να αναλάβει την Εθνική Ομάδα, όντας παράλληλα προπονητής και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το λόγο για τον οποίο ήταν αδύνατο να αναλάβει την Εθνική Ομάδα, όντας παράλληλα προπονητής και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης. O κόουτς της «ρωσικής αρκούδας» μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κάνοντας λόγο για πρόβλημα κατανόησης ανάμεσα σε FIBA και Euroleague.

«Το θέμα συζητήθηκε λεπτομερώς και με σοβαρότητα. Όμως, δεν εξαρτάθηκαν όλα από εμένα. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο μπάσκετ σήμερα, που γίνονται παιχνίδια για τον σύλλογο και για την Εθνική το ίδιο διάστημα, κανένας προπονητής δεν μπορεί να συνδυάσει και τα δύο πόστα. Στο ποδόσφαιρο η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Δυστυχώς, σε εμάς υπάρχουν διαφορές, που θα συνεχίσουν να υφίστανται όσο δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα σε FIBA και Euroleague», ανέφερε αρχικά.

«Αν δούλευα στην Εθνική, θα έθετα σε κίνδυνο το συμφέρον της ομάδας μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το επιτρέψω. Απλά δεν γίνεται να δουλέψει κάτι τέτοιο, είναι αδύνατο. Όλη μου η ενέργεια και αφοσίωση ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ