Τι λένε οι στοιχηματικές για την επιστροφή Σπανούλη στην Εθνική

Τι λένε οι στοιχηματικές για την επιστροφή Σπανούλη στην Εθνική

Θα είναι τελικά ο Βασίλης Σπανούλης στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά;

Όταν τέθηκε για πρώτη φορά από τον Ρικ Πιτίνο θέμα επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στην εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, έμοιαζε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας να δούμε ξανά τον αρχηγό του Ολυμπιακού με το εθνόσημο. Έξι χρόνια μετά το αντίο του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από τότε βέβαια που άνοιξε αυτή η συζήτηση μεσολάβησε πολύς καιρός και φαίνεται πως μπήκε το νερό στο αυλάκι. Ο Αμερικανός προπονητής προσπάθησε πολύ να πείσει τον Σπανούλη να επιστρέψει στην εθνική ομάδα και απ’ ότι φαίνεται θα το καταφέρει. Έτσι λένε τουλάχιστον οι στοιχηματικές μιας και ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο. Η απόδοση επιστροφής του Σπανούλη μάλιστα βρίσκεται στο 1.10! Θεωρείται σχεδόν βέβαιη δηλαδή.

Σοβαρή ένδειξη ωστόσο αποτελεί και το γεγονός πως λίγες μέρες πριν, ο Σπανούλης εμβολιάστηκε ως μέλος της ολυμπιακής ομάδας δείχνοντας πως η επιστροφή του είναι πιο κοντά από ποτέ. Σύντομα πάντως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αφού ο χρόνος πιέζει.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 30 Ιουνίου στον Καναδά, με στόχο φυσικά να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ