Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ Λίλαρντ και Γκριν (pic)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ Λίλαρντ και Γκριν (pic)

Ο Νταμιάν Λίλαρντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν θα ενισχύσουν την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Νταμιάν Λίλαρντ και Ντρέιμοντ Γκριν έκαναν γνωστό πως θα βρίσκονται στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα «The Athletic».

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς είχε αποφασίσει την τελευταία στιγμή το 2016 να μην συμμετάσχει στο Ρίο, και βρίσκονταν σε σκέψεις το τελευταίο διάστημα, όμως μετά τον αποκλεισμό του από τα Play-offs, θέλησε να ενισχύσει την πατρίδα του.

Από την άλλη ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης μετά τη μη συμμετοχή των «πολεμιστών» και έτσι θα φορέσει και πάλι το εθνόσημο στο στήθος μετά το 2016 όταν και είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Το training camp θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Γκρεγκ Πόποβιτς, να αναμένεται να έχει κάνει τις επιλογές έως τα τέλη Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ