Πρίντεζης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Πρίντεζης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στο κίνητρο που υπάρχει σε όλους στην Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού.

Στο κίνητρο που υπάρχει σε όλους στην Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερη, γιατί πολλοί παίκτες ακόμη δεν έχουν τελειώσει με τις ομάδες τους, άλλοι έχουν τελειώσει νωρίτερα. Πάντα η δουλειά είναι δύσκολη για τον προπονητή, αλλά και για όλους μας. Μέσα σε λίγες προπονήσεις θα πρέπει να δώσουμε παιχνίδια που είναι ουσιαστικά νοκ άουτ. Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε.

Είχα την ευλογία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα το 2008, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας και είναι ίσως η μεγαλύτερη εμπειρία για κάθε αθλητή. Μακάρι να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και παρά το ότι είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, να κάνουμε ένα καλό τουρνουά και να πάμε στον Καναδά να παίξουμε ως ομάδα και όσο καλύτερα μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε: «Όπως είπαν και τα παιδιά ο χρόνος ήταν πολύ λίγος, επειδή είχαμε επίσημους αγώνες ήρθαμε πιο αργά. Οι προπονήσεις είναι πολύ εντατικές ο ρυθμός είναι πολύ δυνατός και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο κόουτς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Νομίζω θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα αυτό το τριήμερο για να πάει η ομάδα στον Καναδά και να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ