Σοκ με Σπανούλη: Χάνει οριστικά το Προολυμπιακό

Σοκ με Σπανούλη: Χάνει οριστικά το Προολυμπιακό

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους στη γάμπα και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Προολυμπιακό.

Νέο σοκ για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο εν όψει Προολυμπιακού Τουρνουά. Μετά τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Πρίντεζη, που δεν θα ταξιδέψουν στον Καναδά, στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος!

Οι πόνοι που νιώθει στη γάμπα ο άσος του Ολυμπιακού δεν έχουν υποχωρήσει. Το ιατρικό τιμ ναι μεν τον προφύλαξε και εισηγήθηκε να μην αγωνιστεί στα φιλικά, αλλά αυτό δε φαίνεται να είναι αρκετό, αφού ο Σπανούλης εξακολουθεί να πονάει και να ταλαιπωρείται από τη θλάση που είχε υποστεί.

Χθες, Δευτέρα, η Εθνική είχε ρεπό, παρ’ όλα αυτά ο Σπανούλης πήγε μόνος του να προπονηθεί, αλλά συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος γκαρντ δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά, με τον Ρικ Πιτίνο να χάνει έναν ακόμα σημαντικό παίκτη.

Ο Βασίλης Σπανούλης τέθηκε οριστικά εκτός Προολυμπιακού τουρνουά, γεγονός που αποδυναμώνει αρκετά το ρόστερ της γαλανόλευκης, που θα παλέψει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και χωρίς τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Πρίντεζη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ