«Tελειώνει» ο Κοκόσκοφ από την Εθνική Σερβίας

«Tελειώνει» ο Κοκόσκοφ από την Εθνική Σερβίας

Δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Σερβίας ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την αποτυχία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αδυναμία της Εθνικής Σερβίας να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο φαίνεται πως θα στοιχίσει την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο Σέρβος που επέστρεψε στο ΝΒΑ μετά την θητεία του στην Φενέρμπαχτσε, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την χώρα του στην τελική φάση του Τόκιο, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά που έγινε στο Βελιγράδι, από την Ιταλία.

Με την σκόνη να έχει πλέον καθίσει μετά από το «φιάσκο», οι αποφάσεις έχουν παρθεί και ο Κοκόσκοφ θα πάψει να είναι ο προπονητής της Σερβίας. Οι επίσημες ανακοινώσεις δεν αναμένονται να αργήσουν, με τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Φαβορί για να τον διαδεχθεί, είναι σύμφωνα με τα μέσα της Σερβίας ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο 72χρονος έχει υπάρξει και στο παρελθόν ομοσπονδιακός προπονητής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Γιουγκοσλαβία το 2002, ενώ έχει καθοδηγήσει και την Εθνική Γερμανίας σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Παράλληλα με τον Πέσιτς, στη λίστα υπάρχουν ακόμα τα ονόματα των Σάσα Ομπράντοβιτς και του πρώην, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ