Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής ο Πάμπλο Πριτζιόνι

Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής ο Πάμπλο Πριτζιόνι

Η ομοσπονδία της Αργεντινής αναζητά τον επόμενο τεχνικό για το τιμόνι της εθνικής ομάδας με το όνομα του Πάμπλο Πριτζιόνι να φιγουράρει ψηλά στη λίστα

Ο Σέρχιο Ερνάντες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής και το όνομα του Πάμπλο Πριτζιόνι φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα για το διάδοχό του στο τιμόνι της αλμπισελέστε.

Ο Ερνάντες έκλεισε έναν σπουδαίο κύκλο με την Αργεντινή την οποία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου το 2008 αλλά και του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Πλέον, η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της χώρας αναζητά τον επόμενο οδηγό της εθνικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», ο Πριτζιόνι αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψηφίους. Όντας πλέον στα 44 του έτη κι έχοντας βάλει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, έχει αρχίσει να ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Υπήρξε για ένα μικρό διάστημα, πρώτος προπονητής της Μπασκόνια (2017), για μία σεζόν ήταν στο staff των Μπρούκλιν Νετς (2018-19) και έκτοτε εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Εκτός από τον σπουδαίο Αργεντίνο που υπήρξε «πυλώνας» της εθνικής ομάδας των επιτυχιών, ένας ακόμα υποψήφιος είναι ο Νέστορ Γκαρσίαπου έχει κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Βενεζουέλας, Ουρουγουάης, Δομινικανής Δημοκρατίας και Αργεντινής, ενώ έχει βρεθεί σε πολλές ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ