Αποθέωση Αργεντινής σε Σκόλα – «Το αντίο ενός θρύλου» (pic)

Αποθέωση Αργεντινής σε Σκόλα – «Το αντίο ενός θρύλου» (pic)

Ο Λουίς Σκόλα αποσύρεται από την ενεργό δράση και η Αργεντινή τον αποχαιρετά υποκλινόμενη στο μεγαλείο του.

Η Αργεντινή βλέπει τον τελευταίο μεγάλο από τη χρυσή γενιά να αφήνει το μπάσκετ και τον αποχιρετά καταλλήλως. Ο Λουίς Σκόλα ήταν εκείνος που ανέλαβε να πάρει την ομάδα «στις πλάτες του μετά την αποχώρηση του Μανού Τζινόμπιλι και τα πήγε περίφημα ως «πρώτο βιολί» με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019.

Πριν από έναν μήνα έλαβε μέρος για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στον «τελευταίο χορό του» με την «Αλμπισελέστε» στο Τόκιο. Τώρα ήρθε η στιγμή να σταματήσει και σε συλλογικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας πλέον χρέη CEO στη Βαρέζε, τελευταία ομάδα της καριέρας του.

Η Ομοσπονδία της χώρας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια με ένα όμορφο μήνυμα στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα δεν είναι μια ακόμη μέρα για το μπάσκετ της Αργεντινής. Είναι το αντίο ενός θρύλου. Έπαιξε στην εθνική ομάδα για 22 χρόνια, 22 τουρνουά, 173 αγώνες και είχε 2.857 πόντους. Καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου, Λουίς Σκόλα», με φωτογραφίες του από διεθνείς διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ