Εθνική – Με πτήση τσάρτερ στη Μεγ. Βρετανία για τα παράθυρα του Παγκοσμίου

Εθνική – Με πτήση τσάρτερ στη Μεγ. Βρετανία για τα παράθυρα του Παγκοσμίου

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει στη Μ. Βρετάνια για να δώσει τον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με πτήση τσάρτερ ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή καταπόνηση για τους αθλητές.

Είκοσι μέρες απέμειναν για να δώσει η Εθνική ομάδα τον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με Μ. Βρετανία, Λευκορωσία και Τουρκία, με τις τρεις πρώτες ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα καθοδηγήσει τους διεθνείς, με την ΕΟΚ να κάνει τα πάντα προκειμένου να διευκολύνει την ελληνική αποστολή στο ταξίδι της προς το Νιούκαστλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βρετανία (25/11, 20:30). Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, η Εθνική θα μεταβεί με πτήση τσάρτερ και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο για να παίξει με τη Λευκορωσία (28/11, 17:00) στη Θεσσαλονική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τους δύο πρώτους αγώνες της στα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, στο Νιουκάστλ και από εκεί στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (25/11) και με τη Λευκορωσία (28/11).

Η διοίκηση της ΕΟΚ εξασφάλισε αυτόν τον τρόπο μετάβασης προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τους αθλητές, δεδομένης της δυσκολίας σύνδεσης των συγκεκριμένων προορισμών και το πολύ μικρό χρονικό περιθώριο μεταξύ των δύο αγώνων.

Στην αφετηρία αυτής της νέας σημαντικής προσπάθειας της Εθνικής, η ΕΟΚ επιθυμεί και την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ προκειμένου να τη ζήσουν από κοντά, να την καταγράψουν και να έχουν και την ευχέρεια της επαφής και συζήτησης με τους πρωταγωνιστές και με τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να υπάρχει η παροχή δωρεάν μετάβασης στις διαδρομές Αθήνα – Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη και διαμονής στο Νιουκάστλ, για έναν εκπρόσωπο από κάθε μέσο που ενδιαφέρεται.

Αναλυτικά, τα έξοδα που καλύπτονται από την ΕΟΚ είναι το ταξίδι Αθήνα – Νιουκάστλ, η διαμονή εκεί και το ταξίδι της επιστροφής Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/11 και προς Θεσσαλονίκη για την Παρασκευή 26/11.

Για το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ για του έξι επόμενους μήνες και φυσικά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης, ή PCR test ή Rapid test για τα οποία θα ανακοινωθεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο ταξίδι, αφού αν προτίθενται να ταξιδέψουν με test θα απαιτούνται και άλλες διευκρινίσεις για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό, αφού απαιτείται σειρά ενεργειών για τον συντονισμό του ταξιδιού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 9/11 το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου τους καθώς και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ