Για το 2/2 η Εθνική Γυναικών

Για το 2/2 η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Πορτογαλία (18:00) μετά τη νίκη επί της Μ. Βρετανίας στην πρεμιέρα.

Ο Πέτρος Πρέκας έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με την Εθνική μας ομάδα Γυναικών να κερδίζει εκτός έδρας την Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ (66-73).

Τώρα, το δεύτερο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» πραγματοποιείται στην Ξάνθη, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία (18:00) και ο στόχος είναι να κάνει το 2/2.

«Θέλουμε να έχει συνέχεια η εμφάνιση που κάναμε στο Μάντσεστερ και να δείξουμε και πάλι ότι παίζουμε όλες μαζί. Να συνεχίσουμε τη νέα φιλοσοφία μας στην οποία κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική προσπάθεια.

Η Πορτογαλία είναι μια καλή ομάδα, θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να κάνουμε το 2/2» τόνισε για τον σπουδαίο αγώνα η Ιωάννα Δίελα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ