Λιόλιος – «Η Εθνική Ομάδα είναι ομάδα όλης της Ελλάδος κι έδρα της είναι όλη η Ελλάδα» (vid)

Λιόλιος – «Η Εθνική Ομάδα είναι ομάδα όλης της Ελλάδος κι έδρα της είναι όλη η Ελλάδα» (vid)

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρεβρέθηκε στον αγώνα του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Τρίτωνα και μίλησε μετά το τέλος στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το παρών στην αναμέτρηση του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Τρίτωνα που καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη για να δώσει επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

Για την Α2 κατηγορία και το γεγονός πως το σημερινό ντέρμπι καλύφθηκε τηλεοπτικά: «Η Α2 είναι μια κατηγορία η οποία εκπροσωπεί απόλυτα το ελληνικό μπάσκετ. Είναι μια κατηγορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, γιατί η Basket League είναι μια ξεχωριστή κατάσταση, και πρόθεση μας είναι να την υποστηρίξουμε 100%. Γι’ αυτό και σήμερα είναι το πρώτο τηλεοπτική παιχνίδι που δείχνει η ΕΡΤ και την ευχαριστούμε κιόλας για αυτήν την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι με τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουμε θα δώσουμε την οντότητα που πρέπει να έχει η Α2 στις καρδιές των Ελλήνων».

Για την επιστροφή της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη και τα ματς των παραθύρων: «Εννοείται πως υπάρχει μεγάλη αναμονή γι’ αυτούς τους αγώνες. Γιατί πολύ απλά εκπροσωπούν την Ελλάδα! Είναι η Εθνική Ελλάδος… Θα είμαστε όλοι εκεί παρόντες, όπως ήμασταν και στην Εθνική Γυναικών, θα είμαστε και στην Εθνική Ανδρών. Το ότι επιστρέφει η Εθνική στην Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια για έναν επίσημο αγώνα, νομίζω δείχνει την διάθεση ότι η Εθνική Ομάδα είναι ομάδα όλης της Ελλάδος κι έδρα της είναι όλη η Ελλάδα! Κι αυτό θα το κάνουμε πράξη».

Για το αν θα πάει η Εθνική και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας: «Υπάρχουν σκέψεις και για άλλες πόλεις. Τα παράθυρα που έχουμε είναι αρκετά. Σίγουρα θα χρειαστεί να είμαστε και στην Αθήνα, ανάλογα με τους αγώνες και την διαθεσιμότητα που υπάρχει. Αλλά στο μυαλό μας είναι να υπάρξει άλλη μια πόλη επαρχίας, μάλλον για το παράθυρο του Ιουνίου, οπότε μάλλον θα πάμε σε κάποια άλλη πόλη. Δεν είναι υπάρχει όμως ακόμη κάτι ανακοινώσιμο».

Για το αν θα βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στα επερχόμενα ματς των προκριματικών: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν θα είναι. Προπονητής δεν είμαι, αλλά είμαι γιατρός. Βάση του πρωτοκόλλου, νομίζω ότι προλαβαίνει να είναι στο δεύτερο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ