Εθνική Αγγλίας – Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σάουθγεϊτ

Εθνική Αγγλίας – Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σάουθγεϊτ

Με τον Γκάρεθ Σάουθγεϊτ στον πάγκο τους θα πορευτούν τα «τρία λιοντάρια», καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας(22/11) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γκάρεθ Σάουθγεϊτ, αλλά και με τον βοηθό του Στίβ Χόλαντ οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια τα οποία έχουν διάρκεια μέχρι το τέλος του 2024.

Αυτός σημαίνει πως ο Γκάρεθ Σάουθγεϊτ θα οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, ενώ θα αναλάβει την αποστολή να οδηγήσει την εθνική Αγγλίας στο Euro 2024, με τα προκριματικά του συγκεκριμένου τουρνουά να αρχίζουν τον Μάρτιο του 2023.

«Είμαι ικανοποιημένος που ο Στιβ και εγώ επεκτείναμε την παραμονή μας στα αντίστοιχα πόστα μας. Παραμένει ένα εκπληκτικό προνόμιο να καθοδηγείς αυτή την ομάδα.

Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τον Μαρκ Μπέλινχαμ (CEO της αγγλικής FA) τον Τζον ΜακΝτέρμοτ (τεχνικός διευθυντής της FA) και το διοικητικό συμβούλιο για την υποστήριξή τους και φυσικά τους παίκτες και την ομάδα υποστήριξης για τη σκληρή δουλειά τους.

Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας και ξέρω πως οι φίλαθλοί μας είναι ενθουσιασμένοι για αυτά που μπορεί να πετύχει στο μέλλον η συγκεκριμένη ομάδα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο 51χρονος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ