Ο Ντελφίνο επέστρεψε στα 39 του στην Εθνική και πέτυχε 21 πόντους (vids)

Ο Ντελφίνο επέστρεψε στα 39 του στην Εθνική και πέτυχε 21 πόντους (vids)

O Κάρλος Ντελφίνο φόρεσε ξανά μετά από πέντε χρόνια τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, όντας και ο πρώτος σκόρερ στη νίκη επί της Παραγουάης με 93-67.

Οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο Καρλός Ντελφίνο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και το έδειξε επιστρέφοντας στην Εθνική Αργεντινής μετά από πέντε χρόνια. Με την «Αλμπισελέστε» άλλωστε έχει ζήσει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του, φτάνοντας μαζί με τη μεγάλη παρέα των Σκόλα, Ομπέρτο, Τζινόμπιλι στην κατάκτηση ενός χρυσού (Αθήνα, 2004) και ενός χάλκινου μεταλλίου (Πεκίνο, 2008) στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πέρα όλων των άλλων.

Ωστόσο δεν ήθελε η επιστροφή του να περάσει απαρατήρητη και φρόντισε με όσα έκανε στο παρκέ να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Τι και αν είναι 39 χρονών, η αξία είναι πάντα διαχρονική και ο Ντελφίνο τελείωσε τον αγώνα με τη Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αμερικής, με 21 πόντους (7/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 1/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 25:48΄ συμμετοχής.

Τα έκανε όλα για την Αργεντινή και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως θα επέστρεφα και θα φορούσα ξανά αυτή τη φανέλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ