Καλαϊτζάκης – «Τα δώσαμε όλοι όλα και πήραμε τη νίκη»

Καλαϊτζάκης – «Τα δώσαμε όλοι όλα και πήραμε τη νίκη»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Λευκορωσίας, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη.

Ο Παναγιώτης Καλϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των ανδρών, τονίζοντας πως όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα και η «γαλανόλευκη» πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λευκορωσία.

Παράλληλα ο νεαρός παίκτης στάθηκε και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό ήταν να παίξει η Ελλάδα μπροστά του, αλλά και μπροστά σε τόσο κόσμο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

«Δεν ήμουν εγώ ο καθοριστικός παράγοντας. Είμαστε 12 παιδιά, τα δώσαμε όλοι όλα και πήραμε τη νίκη. Αυτό το εξαήμερο για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ήταν η πρώτη μου φορά στην Εθνική Ανδρών και όλοι με αγκάλιασαν, με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με έμαθαν πολλά και θέλω πολύ να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και να έχουμε υγεία, η ομάδα αυτή θα πάει μπροστά.

Είναι μπάσκετ, είναι σαράντα λεπτά, όπως είπε και ο κόουτς. Σίγουρα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα και το είδαμε και στην Αγγλία. Από το +10 μπορείς να βρεθείς στο -15 πολύ γρήγορα. Με τον Μιχάλη (Λούντζη) έχουμε παίξει μαζί στις μικρές εθνικές ομάδες και ξέραμε ο ένας τον άλλον.

Όταν μπήκα μου είπε να βγάλουμε ενέργεια, μου είπε να πιέσουμε και να βγούμε μπροστά. Υπήρχε άγχος σίγουρα… Παίξαμε μετά από πολλά χρόνια εδώ, με πολύ κόσμο, με τον Νίκο Γκάλη εκεί. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά, τελειώσαμε, νικήσαμε και θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Μου έχει λείψει η ομάδα μου, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω!

Για τον Νίκο Γκάλη; Όταν μπήκε και άρχισε να τον χειροκροτά όλο το γήπεδο, μπήκα λίγο στη θέση του και προσπάθησα να σκεφτώ πως μπορεί να αισθάνεται κάποιος που ένα γήπεδο τον αποθεώνει. Είναι πολύ μεγάλο για έναν αθλητή. Έριξα 2-3 ματιές στην αρχή, αλλά μετά συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ